Clubgebouw

 

Clubgebouw en openingstijden

Het clubhuis van Frederik Hendrik bevindt zich aan het Bieslandsepad in Delft in de Delftse Hout. Het Bieslandsepad komt uit op de Korftlaan. Voor mensen die met de auto komen is hier tevens de parkeergelegenheid.

De accommodatie bestaat uit een kantinegedeelte en een schietgedeelte. In de kantine kan men zich onder het genot van een hapje of drankje voorbereiden op het schieten, even pauzeren of na gedane inspanningen nog even napraten.

Openingstijden
Zondagochtend:  club wedstrijd (kruisjesschieten) 10:30 – 13:00
Dinsdagavond:  training gevorderden 19:30 – 22:00
Woensdagavond: clubavond 19:30 – 22:00
Vrijdagavond: training jeugd en nieuwe schutters 19:30 – 21:00                                                                                             schutters vanaf 18 jaar: 21:00 – 22:30

Wilt u eens kennismaken met de handboogsport en onze vereniging?
Dat kan door het volgen van onze kennismakingscursus. Deze cursus bestaat uit vier vrijdagavonden 19:30 – 21:00.
De cursus kost 25 euro, inclusief gebruik van het materiaal.
Vragen over cursussen zijn te stellen via het secretariaat. Stuur hiervoor een email naar secretariaat@frederikhendrik.nl .

Lid worden van Frederik Hendrik kan alleen na het volgen van de kennismakingscursus. Ervaren schutters kunnen vrijstelling voor de cursus aanvragen. Informatie over deze procedure, het inschrijfgeld of de contributie zijn bij het secretariaat op te vragen.

Contactgegevens secretariaat Frederik Hendrik:secretariaat@frederikhendrik.nl.