Corona maatregelen

Laatst bijgewerkt : mrt 25, 2021 @ 4:24 pm

 

 

 

 

 

Op deze pagina zullen aan de hand van de rijksoverheid, de NHB en de NOC*NSF de corona maatregelen zo overzichtelijk mogelijk worden gepresenteerd.

Update 22 maart 2021

De lockdown wordt verlengd tot in ieder geval 20 april.

Update 8 maart 2021

De lockdown wordt verlengd tot in ieder geval 31 maart.

Update 23 februari 2021

De lockdown wordt verlengd tot in ieder geval 15 maart.

Update 14 december 2020

Van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 zal de vereniging gesloten zijn.

Update 1 december 2020

Vanaf vandaag is het verplicht mondkapjes te dragen in het verenigingsgebouw, tenzij je aan het schieten bent, pijlen haalt of wacht op je schietbeurt. Maar bij binnenkomst of het verlaten van het gebouw, of een langere pauze moet een mondkapje gedragen worden. Wij volgen hierin de richtlijnen van de NOC*NSF en de NHB. Voor meer informatie zie https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport of bekijk de NHB nieuwsbrieven
 
Ook mogen toeschouwers of begeleiders (hier vallen ook ouders onder) helaas niet meer mee naar binnen. Publiek is vanuit de overheid niet toegestaan. Het is dus ook niet toegestaan om naar de club te komen ‘voor de gezelligheid’, het is nu helaas noodzaak dat je alleen komt om te trainen. Kijk voor meer informatie een maatregelen vanuit de overheid op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19.
 
Update 14 oktober 2020
 
Ten eerste mogen ten allen tijde maximaal 30 mensen aanwezig zijn op de vereniging. Hier voegen wij aan toe dat tijdens 25-meter wedstrijden (dus op zondag tijdens het kruisjesschieten en tijdens de 1-pijl op woensdag) maximaal 20 mensen aanwezig mogen zijn. Dit doen we zodat wij zeker met zekerheid de afstand te kunnen bewaren. Dit kan betekenen dat je even moet wachten voor dat je binnen mag komen, of dat je gevraagd wordt ruimte te maken voor andere schutters, mocht het te druk worden.
 
Overal moet nu de 1,5 meter afstand bewaard worden, dus ook aan de meet! De banen zullen hiernaar ingericht worden. Dit betekent dat de banen om en om in gebruik zullen zijn, zodat er maximaal 7 schutters tegelijk kunnen schieten. De overige banen zijn afgezet met rood lint en hier mag dus niet geschoten worden.

Wedstrijden en competitie

Voor meer informatie over de competitie 2020-2021 zie https://www.frederikhendrik.nl/indoor-competitie-2020-2021/.

Ook het Koningschieten wordt hierdoor onzeker, hiervoor wachten wij het verloop van de maatregelen af en ook hiervoor volgt later meer informatie.

Update: helaas kan het Koningschieten dit jaar geen veilige doorgang hebben, en is dus voor het jaar 2020 gecanceld.

Openingstijden i.v.m. corona

Dinsdag: training gevorderden.
• Zaal open 19.15
• Individuele training: 19.30-21.00


Woensdag: 1/3-pijl wedstrijd
• Zaal open 19.45
• Start 1/3-pijl wedstrijd 20.00 uur.
• Hiernaast is er mogelijkheid tot vrije training.


Vrijdag: 18 meter training
• Zaal open 19.15
• Individuele training leden onder de 18 en beginners: 19.30 – 20.45
• Training leden boven de 18: 21.00 – 22.30


Zondag: kruisjesschieten
• zaal open 10.00 uur.
• Start Kruisjesschieten 10.30 uur. Bij een te groot aantal deelnemers wordt op 18 meter geschoten

Belangrijk

Naast de overige regels opgesteld door de overheid, moeten we ons ten alle tijden aan de basisregels houden. Dus was je handen regelmatig, blijf thuis en laat je testen bij klachten en houdt anderhalve meter afstand van anderen.

Het blijft belangrijk dat er te allen tijde een toezichthouderaanwezig is die eindverantwoordelijk is voor het naleven van de regels en het bijhouden van de aanwezigen. Deze is te herkennen aan een rode armband met de witte letter C. Voor vragen of opmerkingen die dag kan je je bij deze persoon melden.

We hopen en verwachten dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en zorgt dat er genoeg afstand wordt bewaard, zodat iedereen veilig kan blijven trainen.